Gezocht: nieuwslezer voor 1Twente

‘Dit is het regionale nieuws op 1Twente, mijn naam is…’

Wellicht jouw naam?
Voor 1Twente zijn we op zoek naar een avondredacteur annex nieuwslezer. Heb jij een fijne stem om naar te luisteren en ben je geïnteresseerd in wat er in Twente gebeurt? Dan zoeken we jou!

Wat moet je doen?
Eén of meerdere avonden per week zorg je ervoor dat de website van TV Enschede FM, onderdeel van 1Twente, up-to-date blijft. Door de samenwerking met Tubantia kunnen we veel berichten overnemen, maar we verwachten ook dat je zo nu en dan zelf een nieuwsbericht schrijft. Daarnaast spreek je ‘s avonds twee nieuwsbulletins in: een lokaal bulletin met louter nieuws uit Enschede en een regionaal bulletin, waarin je het belangrijkste nieuws uit Twente meeneemt.

Je bent minimaal één avond per week beschikbaar. Dat hoeft geen vaste avond in de week te zijn; het mogen zelfs meerdere avonden zijn. Je krijgt een vergoeding voor het werk. Maar misschien nog leuker: jouw stem is straks in heel Twente op de radio te horen! En, niet onbelangrijk, je kunt het werk vanuit huis doen.

Interesse? Mail dan naar niels@1twente.nl. We horen graag van je!