Één stop, heel Twente

TOP 5 REDENEN OM MET ONS TE WERKEN

√    in één keer alles geregeld(!)
√    moderne mogelijkheden, persoonlijke aandacht
√    ook productie van commercials & bedrijfsfilms
√    mogelijkheden voor alle budgetten
√    alle faciliteiten en kennis onder één dak

Eén stop, heel Twente – adverteren, producties & concepten

1Twente business concepts & advertising is uw one-stop-shop voor bereiken van potentiële klanten in Twente. Voor elk budget - van klein tot groot - bieden wij passende mogelijkheden!

Het medialandschap én uw klant zijn veranderd. Alléén een advertentie in de krant of een radiospotje zijn tegenwoordig vaak niet meer voldoende om uw doelstellingen te bereiken. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden om op een eenvoudige manier uw potentiële klanten en doelgroep(en) te bereiken, in heel Twente of desgewenst een deel daarvan.

1Twente, de overkoepelende organisatie waaronder vrijwel alle lokale omroepen in Twente vallen, biedt onder ander de volgende mogelijkheden om uw doelgroep in Twente (of delen daarvan) te bereiken:
√ Adverteren; radio, televisie, online/social media, print, special events, led boarding FC Twente etc.
√ Media producties; productie van alle vormen van content waaronder commercials en bedrijfsfilms
√ Samen nieuwe formats/concepten bedenken zoals: Enschede Wekt Op, 053 zoekt etc.


Christian Fictoor – partner van 1Twente business concepts & advertising en marketer met 20 jaar ervaring: “Wij geloven niet in één kanaal, één type content, want meetbaar hoger resultaat krijg je door het maken van slimme combinaties. Lees meer...

Onze aanpak
  • Wij kijken eerst samen naar uw huidige marketingcommunicatie strategie/aanpak, uw boodschap, uw doelgroep(en) en uw huidige middelen.
  • Na het bespreken de doelstellingen en het budget adviseren wij u vervolgens over welke middelen en kanalen het meest rendement opleveren om uw doelen zo goed mogelijk te bereiken.
  • Wij houden u pro-actief op de hoogte over de vorderingen en resultaten van uw project.
Onze belofte
Door onze samenwerking met marketing strateeg Christian Fictoor (met cross mediale ervaring sinds 1996) bieden wij u een gedegen marketing/media advies. Wij gaan nooit voor ‘de korte klap en snelle winst’ maar bieden u een passende oplossing. Wij geloven in korte lijnen en een persoonlijke manier van samenwerken en bouwen graag aan een langdurige zakelijke relatie met u.

Unieke samenwerking krant, online en RTV in ‘NWSRoom’
Wij willen een ‘One-Stop-Shop’ voor u zijn. Door onze nauwe samenwerking met Twentse Courant Tubantia (De Persgroep NL) zijn wij in staat om u unieke cross channel concepten aan te bieden.

Wellicht heeft u nog andere ideeën, daag ons uit!
Wij zoeken graag, samen met u, naar een passende oplossing voor het bereiken van uw doelstellingen.

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
Stuur een e-mail naar: business@1twente.nl of bel met 053 432 75 27 / 06 519 417 09

Wij komen graag een keer, geheel vrijblijvend, bij u langs om u te adviseren en de daarbij passende mogelijkheden te bespreken.
Nieuwsgierig?


Tijd voor een afspraak?

Nijhof-Wassink

Business Festival

Fox FC Twente TV

iGNITE Commercial