Word vrijwilliger bij hét mediabedrijf van Twente

1Twente is de streekomroep van Twente. De uitzendingen zijn in heel Twente te ontvangen en via internet wereldwijd.  Met veel vrijwilligers, stagiaires en een aantal betaalde krachten wordt 7 dagen per week radio en televisie gemaakt. Ook is 1Twente online op internet en social media zeer actief.

Bij 1Twente werken zo’n 300 vrijwilligers in alle lagen van de organisatie. Mocht je interesse hebben om dit mediabedrijf te versterken, dan vind je hier informatie. Bij vrijwilligers letten we vooral op instelling en enthousiasme, dat vinden we belangrijker dan het hebben van de juiste diploma’s. Hoe graag wil je bij ons aan de slag? Waar liggen je eigen interesses? Wat kun jij voor 1Twente betekenen en wat betekent 1Twente voor jou?

Vrijwilligers zijn binnen 1Twente op diverse terreinen actief:

– Nieuwsredactie
– Presentatie (radio en tv)
– Techniek (radio en tv)
– Camera en montage (tv)
– ICT
– Bestuur
– PBO (Programmabeleidbepalende orgaan)

Elke afdeling heeft zijn eigen specifieke vereisten. Je hoort daar meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Verder is het belangrijk dat je een goede beheersing van het Nederlands hebt, een teamspeler bent en initiatief toont.

Mail voor meer informatie naar info@1twente.nl. Je mail wordt dan, afhankelijk van je interesse, doorgestuurd naar de juiste afdeling binnen 1Twente. Stuur indien mogelijk ook je cv mee, zodat we alvast een indruk van je kunnen krijgen. Als je ons mailt hoor je daarna spoedig van ons.