Vacature stagiair communicatie & social media

1Twente Enschede zoekt een stagiair communicatie/social media

40 uur per week, minimaal 3 maanden

1Twente Enschede is de publieke lokale omroep van het jaar van 2019. Met een jong, enthousiast en leergierig team maakt 1Twente dagelijks relevante multimediale content. Hiervoor maken wij programma’s met muziek, human interest, cultuur, sport en informatie.

1Twente Enschede is onderdeel van 1Twente, de samenwerking tussen 5 lokale omroepen in Twente. Daarnaast werkt 1Twente Enschede nauw samen met de Enschede-redactie van Tubantia binnen de Newsroom.

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het managen van onze social media kanalen. Hierbij is ruimte om de strategie verder te ontwikkelen en mee te denken over het maximaliseren van het bereik van de door ons geproduceerde content.

Profiel

  • Je bent een enthousiaste doener, staat stevig in je schoenen en je bent niet bang om je mening te geven en je kan goed functioneren in een drukke omgeving
  • Je volgt een HBO of WO opleiding op het gebied van Media, Creative Business of Marketing en Communicatie
  • Je bent goed met diverse vormen van social media en op de hoogte van actuele trends
  • Je hebt een nieuwsgierige, leergierige houding en je staat open voor advies en opbouwende kritiek
  • Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn en out-of-the-box te denken
  • Je hebt nieuwsgierige, ondernemende en consumentgerichte houding
  • Je hebt een goed improvisatievermogen en de flexibiliteit om je snel aan te passen
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

 

Afstudeerders
Het is bij 1Twente ook mogelijk om een afstudeeronderzoek te doen op dit gebied en hiernaast mee te werken bij bovenstaande werkzaamheden. Mail ons gerust je voorstel.

Als je interesse hebt in deze vacature, neem dan contact op met Tim Beumers. Je kunt je mail met motivatie en cv sturen naar stages@1twente.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons ook mailen.